Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Brandweerkasten

Brandweerkasten kopen

Kasten voor de brandweer moeten een degelijke afwerking hebben. Daarom rekenen we voor ons assortiment op gerenomeerde merken als C+P Select en PDC. Zo zijn we zeker van de beste kwaliteit. Deze kasten hebben een kolombreedte van 50 cm. U kunt kiezen voor brandweerkasten met 2 deuren, 1 deur of zonder deuren. Alle kasten hebben de typische rode kleur. Standaard zijn de kasten voor de brandweer uitgerust met cilindersloten, inclusief 2 sloten. Heeft u liever een ander slot, dan is dat uiteraard perfect mogelijk.

2 producten gevonden

Stevige brandweerkasten

Kasten voor de brandweer moeten aan heel wat kwaliteitseisen voldoen. Zo moeten ze tegen een stootje kunnen. Doordat brandweerlui snel moeten kunnen schakelen en in een mum van tijd paraat moeten staan, worden de kasten vaak bruut en intensief gebruikt. Gelukkig is dat voor ons assortiment brandweerkasten geen enkel probleem. Ze hebben een brede uitvoering en zijn vervaardigd uit stevig materiaal. Wilt u graag meer opbergruimte voor uw persoonlijke spullen? Dan kunt u kiezen voor brandweerkasten van 50 cm. Kasten voor de brandweer zijn voorzien van metalen deuren met een gleuf en een kluis waarin u persoonlijke zaken kunt opbergen.

C+P brandweerkasten of PDC-brandweerkasten bestellen

Wilt u C+P brandweerkasten of PDC-brandweerkasten bestellen? Dan bent u zeker van topkwaliteit. Deze kasten voor de brandweer garanderen bovendien een ultiem gebruikscomfort. Zo zijn ze voorzien van een scheidingswand. Op die manier kan u propere en vuile kledij sorteren. Of een onderscheid maken tussen spullen voor het werk of privézaken. U kunt uw brandweerkast bovendien personaliseren met bijvoorbeeld een labelhouder, kledingstang om jassen e.d.m. aan op te hangen, haken of een hoedenplank. De kastdeur is voorzien van een postgleuf. Ten slotte hebben alle brandweerkasten perforatiegaten, zodat alles voldoende verlucht wordt.

De brandweerkasten van C+P zijn ook voorzien van een opklapbare helmhouder en een (grote of kleine) kluis, zodat u er persoonlijke spullen in kunt opbergen. Wilt u graag een brandweerkast bestellen, maar heeft u andere eisen? Laat het ons weten. Maatwerk is mogelijk. Contacteer ons gerust voor meer informatie.