Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kasten voor wasgoed

Wasgoedkasten voor horeca- of zorgsector

Wasgoedkasten zijn uiterst efficiënt, zeker als u was wilt rangschikken (bijvoorbeeld naar gelang van de wasmethode). Doordat de kast toelaat om wasgoed te sorteren, creëert u tijdswinst. Vandaar dat heel wat bejaardentehuizen, klinieken en zorgcentra wasgoedkasten kopen. Ook in de horecasector wordt zo’n wasgoedkast vaak gebruikt. Zo houden hotels, brasserieën en restaurants het overzicht over de kleding van hun personeel. Bovendien kan er gemakkelijk een onderscheid worden gemaakt tussen propere en vuile was, die in de opvangkast wordt bewaard.

4 producten gevonden

Wasopvangkasten online bestellen

Een wasopvangkast is eigenlijk een gebruiksvriendelijke kast waarmee u uw was kunt sorteren door middel van een handig luik. De kleding wordt als het ware gesorteerd in de garderobekast. Op die manier kunt u de vuile was meteen verzamelen om te laten wassen. De opvangkast heeft een deur die langs rechts opendraait, tot 110 graden. Dankzij de stootdoppen is er een gedempte sluiting. Wilt u graag een zak in de kast plaatsen om vuile was bij te houden? Ook dat is perfect mogelijk. Dankzij de perforatiegaten achteraan, wordt uw kast voldoende verlucht, zodat u geen last heeft van vieze geurtjes. De wasopvangkast heeft een diepte van 50 cm. Hierdoor bent u er zeker van dat u genoeg ruimte heeft.

Afsluitbare kast voor wasgoed

Onze wasgoedkasten zijn voorzien van gladde, metalen deuren. Ze hebben een kolombreedte van 40 cm. U kunt kiezen voor een garderobekast met een sokkel of met poten. U kunt grijze of blauwe wasopvangkasten bestellen. Ze worden standaard geleverd met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. Heeft u liever een ander slot, dan kunnen wij daarvoor zorgen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of contacteer ons voor een offerte op maat.