Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Schoonmaakkasten en bezemkasten online

Een schoonmaakkast of bezemkast bestellen

Schoonmaken is al een hele klus. Niets is dan handiger dan alle schoonmaakmateriaal op één en dezelfde plek te vinden. Bij Pedroshop kan u schoonmaakkasten en bezemkasten eenvoudig online bestellen. Dankzij de kwalitatieve gelaste constructie met krasvaste poedercoating zijn deze kasten zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Ze zijn voorzien van stevige deuren met stootdopen, waardoor ze heel gemakkelijk openen en sluiten. Indien gewenst, kunt u kiezen voor een bezem- of schoonmaakkast met een slot. Zo bent u de volgende dag nog zeker dat uw schoonmaakmateriaal er nog staat!

4 producten gevonden

Bezemkast kopen

Bezemkasten worden vaak geplaatst in kantoren, scholen, sportcentra, kantines, werkplaatsen, magazijnen of openbare gebouwen. Gewoon, omdat het heel gemakkelijk is om alle schoonmaakmateriaal op een centrale plaats te bewaren, zodat de schoonmaakploeg onmiddellijk aan de slag kan. Zo hoeft u niet te zoeken naar verschillende kuisproducten of bezems, voordat u aan de eigenlijke schoonmaak kan beginnen. Onze schoonmaak- en bezemkasten zijn beschikbaar in diverse afmetingen.

Goedkope schoonmaakkast

Een kwalitatieve schoonmaakkast of bezemkast hoeft niet duur te zijn. Bij Pedroshop kan u een goedkope schoonmaak- of bezemkast bestellen en toch zeker zijn van kwaliteit. Bekijk gerust ons online assortiment. Zo kunt u beslissen welke afmeting en indeling voor uw materiaal het meest geschikt is. Ook voor andere kasten, zoals garderobekasten, kunt u bij ons terecht.

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Of bent u op zoek naar een specifieke kast? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht.