Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Gewicht in kg x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 42

E-mail ons

WhatsApp

Brandwerende kast

Matthijs van Pedroshop

Stevige brandwerende archiefkast

Zit er belangrijk materiaal in uw archiefkast? Of beschikt u over geheime dossiers? Dan wil u die liever niet in vlammen zien opgaan bij een eventuele brand. In dat geval kan een brandwerende archiefkast een perfecte oplossing zijn. Onze kasten zijn brandvertragend conform DIN4102. Ze zijn heel stevig gemaakt en kunnen een gewicht dragen van maximum 50 kg. Om zeker te zijn dat uw kostbaar materiaal ook voldoende beveiligd is, worden onze brandwerende kasten geleverd met een zogenaamd dubbelbaardsleutelslot.

7 producten gevonden

Kwalitatieve brandwerende kasten

Een kast die sterk genoeg is om een brand te overleven, moet wel kwalitatief hoogstaand zijn. Hoewel onze brandwerende kasten aan een budgetvriendelijke prijs besteld kunnen worden, bent u zeker van de beste kwaliteit. Bovendien hoeft u niet eens zo veel te betalen. Bekijk gerust ons online aanbod. Aan zo’n vriendelijke prijs zal u nergens anders een kwalitatief hoogstaande brandwerende kast kunnen kopen.

Waarom een brandwerende kast kopen?

Dankzij een brandwerende kast blijven belangrijke documenten op een veilige manier bewaard. Als er ooit een brand uitbreekt en uw meubels gaan in vlammen op, dan blijven deze documenten beschermd. Zo kunt u ze, zodra alles geblust is, hoogstwaarschijnlijk nog altijd gebruiken.

Wilt u graag meer informatie over ons assortiment brandwerende kasten? Contacteer ons. Ook meerdere kasten tegelijkertijd bestellen kan. Vraag gerust een offerte op maat.