Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Lockerkasten

Goedkope, metalen en stalen lockersErwin van Pedroshop

Een locker in metaal of staal hoeft niet noodzakelijk duur te zijn. Bij ons kunt u goedkope metalen en stalen lockers bestellen. We hebben kasten met een brievenbus of postvak. Dankzij een kolombreedte van 30 cm of 40 cm bent u zeker van genoeg opslagruimte. Ook qua afwerking heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u lockers met gladde deuren, geperforeerde of transparante deuren bestellen. Het aantal deuren dat u nodig hebt, kiest u zelf. Er zijn lockers met 4, 5, 8 of zelfs 10 deuren. Kies gerust het formaat en de kleur die u wenst. Wij maken met alle plezier een offerte op maat voor u op.

Hoewel al onze lockerkasten aan budgetvriendelijke prijzen worden aangeboden, zijn alle modellen van gerenommeerde merken zoals SQ, Bisley, C+P Select en PDC. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit krijgt.

Een locker met cijferslot kopen

Vaak is het interessant dat lockers op slot kunnen. Standaard worden onze lockers verkocht met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. Wenst u liever een ander slot, zoals een cijferslot, elektronisch slot, munt- of codeslot? Dan kunnen wij daarvoor zorgen.

We hebben heel uiteenlopende lockerkasten in onze aanbieding. Bekijk gerust de verschillende mogelijkheden, kleuren, afmetingen, materialen en modellen online. Bent u specifiek op zoek naar cubelockers, minilockers of schoollockers? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Grote en kleine lockers voor verschillende toepassingen

Lockerkasten worden voor heel uiteenlopende doelen gebruikt. Zo ziet u ze vaak in scholen, sportcentra, zwembaden, hotels en bedrijven. Het zijn handige kasten voor personeelsleden, sporters en scholieren om hun persoonlijke spullen in op te bergen.

Stijlvolle, houten lockers

Houdt u niet van een stevige afwerking in metaal of staal voor uw locker? Dan is een houten locker beslist de ideale oplossing. Hout geeft een natuurlijke en warme uitstraling. Onze houten lockers zijn voorzien van een geniaal zelfventilatieconcept, zodat de inhoud van uw kast voldoende verlucht wordt. Ze hebben deuren die langs rechts opendraaien en zijn voorzien van stootdoppen, waardoor een gedempte sluiting mogelijk is. De lockers met houten deuren hebben bovendien labelhouders, waardoor u ze perfect kunt personaliseren, indien gewenst.

Bent u naast lockerkasten ook op zoek naar archiefkasten, garderobekasten, werkkasten, post- en laptopkasten? Ook dan helpen we u graag verder. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren.