Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Gaas garderobekasten

Metalen kledingkast met legplanken en hangindeling

In bepaalde branches en bedrijven zijn doorzichtige garderobekasten die een perfecte ventilatie garanderen een absolute must. Zo hebben politieambtenaren en brandweerlui nood aan kasten waarin ze hun uniform kunnen uithangen en tegelijkertijd laten verluchten. Ook in sportclubs en turnzalen zijn gaas garderobekasten populair. Dankzij de handige hang- en legindeling kunt u de kasten efficiënt vullen. Op de legplank plaatst u zakken of ander (sport)materiaal. Onder de legplank is er een stang met kledinghaken. Hier kunt u werk- of sportkledij aan ophangen. Doordat de kasten doorzichtig zijn, ziet u onmiddellijk wat er zich in de lockers bevindt. De metalen kledingkasten hebben allemaal een kolombreedte van 30 cm en 40 cm. Hierdoor heeft u geen gebrek aan opbergruimte.

10 producten gevonden

2-deurs kledingkast

Elk interieur vraagt om een bijpassende kleur qua garderobekasten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom heeft u keuze uit 5 kleuren voor de deuren van de lockers. De buitenkant van de 2-deurs kledingkast is grijs. Voor de deuren kunt u opteren voor neutrale tinten, zoals lichtgrijs, aluminium of zwart. Mag het toch iets gedurfder? Dan geven rode of blauwe deuren meteen een frisse look aan uw sportclub of bedrijf. Elke gaas garderobekost wordt bovendien voorzien van een cilinderslot met 2 bijhorende sleutels.

Kledingkast in metaal online bestellen

Onze garderobekasten zijn uiterst solide. Dankzij hun uitvoering in kwalitatief materiaal kunt u er lange tijd van gebruikmaken. Daarnaast zijn ze ultragemakkelijk te onderhouden. Vindt u toch niet meteen wat u zoekt voor uw bedrijf of sportclub? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Vertel ons gerust wat u nodig heeft, dan helpen wij u met de glimlach verder. Uiteraard bent u ook welkom om meerdere gaas garderobekasten te bestellen. Hiervoor maken we een offerte op maat op. Houdt u niet van monteren? Laat het dan over aan ons ervaren team.