Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Garderobekasten

Kwalitatieve garderobekastenFrans van Pedroshop

Voor elke sector of activiteit is er beslist een garderobekast in ons aanbod die aan al uw wensen voldoet. Bekijk gerust ons uitgebreid assortiment online en vergelijk de verschillende kleuren, modellen en formaten. Al onze garderobekasten zijn vervaardigd uit stevig materiaal, waardoor we u de beste kwaliteit en een lange levensduur kunnen garanderen. Ook bestellen we enkel bij leveranciers van gerenommeerde merken als PDC, C+P Select, Bisley en SQ. U kunt bij ons terecht voor garderobekasten met gladde deuren, deuren met een gleuf en perforatiegaten.

Handige lade- of hangkasten voor uw garderobe

Bij ons kunt u terecht voor zowel garderobekasten met lades als met hangindelingen. De opties zijn eindeloos. Wilt u graag een combinatie van een hang- en legkast? Een garderobekast met Z-indeling? Of liever een kast waarbij u een onderscheid kunt maken tussen propere en vuile was? Alles is mogelijk. Verder heeft u de keuze tussen kasten met een breedte van 30 cm, 40 cm of 50 cm. Ook het aantal deuren kan u bepalen: we hebben garderobekasten met 1 deur en met 2, 3 of 6 deuren. Qua kleuren kunt u kiezen tussen rood, blauw of grijs.

Garderobekast met kluis kopen

Soms heeft u nood aan een garderobekast of stalen kast waarin u tegelijkertijd kostbare of waardevolle spullen in kunt opbergen. Zeker politieagenten of brandweerlui maken vaak gebruik van kasten die voorzien zijn van een kluis. Zulke kasten worden ook vaak gebruikt in hotels, scholen, kantoren of magazijnen. Dankzij Pedroshop heeft u een uitgebreide keuze aan garderobekasten met een kluis. Verder heeft u keuze tussen verschillende kleuren, aantal deuren, indelingen en modellen. Wenst u een garderobekast in stevig materiaal zoals staal of metaal? Of verkiest u de warme look van hout? Alles kan.

Vindt u niet meteen de garderobekast die u zoekt? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht.