Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Kastaccessoires

Allerlei accessoires voor uw kast

Wilt u uw kasten graag uitbreiden met interessante accessoires? Dan bent u bij Pedroshop aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor aparte onderdelen als die kapot of versleten zijn. Of gewoon, omdat u graag reserveonderdelen in huis heeft. Wij hebben toebehoren voor allerlei soorten kasten, zoals lockers, garderobekasten en archiefkasten. Uiteraard zijn de accessoires van dezelfde kwaliteit als de meubels, zoals u dat van ons gewoon bent. Op die manier bent u er zeker van dat u nog lang van uw kasten kunt genieten.

Accessoires voor kluisjes, kledingkasten en archiefkasten

Bij Pedroshop vindt u accessoires voor allerlei soorten kasten. Zo kunt u legborden bestellen voor uw archiefkast, in de breedte die voor u het meest geschikt is. Ook hangmappenframes kunt u bij ons afzonderlijk bestellen. Wenst u een zitbankje voor uw kledingkast te plaatsen? Of wilt u een stofkap plaatsen op uw lockerkast, zodat er geen rommel achterblijft en stof zoveel mogelijk vermeden wordt? Ook dat is perfect mogelijk. Ten slotte kunt u ook nummerbordjes of sloten apart bestellen. Dankzij ons breed assortiment aan toebehoren kunt u al uw kasten volledig personaliseren.

Goedkope accessoires voor uw kast kopen

Al onze accessoires zijn beschikbaar aan budgetvriendelijke prijzen. Neem gerust een kijkje online en bestel de accessoires die uw meubels nog meer gebruiksgemak kunnen geven. Vindt u niet meteen het item dat u zoekt? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u met alle plezier verder.