Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Archiefkast

Archiefkasten voor hangmappen

Bij een bloeiende zaak hoort heel wat papierwerk. Voordat u het weet, beschikt u over een heus archief. En dat archief moet uiteraard geklasseerd worden. Bij Pedroshop vindt u allerlei archiefkasten voor uw hangmappen of dossiers. Zo kunt u bij ons terecht voor brandvertragende archiefkasten of archiefkasten met een rolluik. Onze kasten bieden genoeg opslagruimte. Heeft u echter meer ruimte nodig? Laat uw favoriete kast dan extra diep uitvoeren of informeer naar de kastdiepte die u wenst. U kunt uw archiefkast ook combineren met lockers, werkkasten, garderobekasten of post- en laptopkasten uit ons gamma.

Rolkasten of ladeblokken voor uw archief

Voor uw archief hebben we allerlei kasten in verschillende vormen en maten. Zo kunt u kiezen voor een extra stevige archiefkast, gemaakt uit ijzer of metaal. Wilt u een hoge of liever een lage kast? Een vaststaande archiefkast of een blok op wieltjes? Met gewone deuren of geperforeerde? Met legplanken of hangmappen? We hebben het allemaal in ons uitgebreid assortiment. Neem gerust een kijkje en bestel de rolkasten of ladeblokken die het meest geschikt zijn voor uw archief.

Klasseer uw archief in een hangmappenkast met slot

Sommige dossiers zijn zodanig belangrijk dat u pas gerust kunt zijn als ze op een veilige manier bewaard worden. Daarom voorzien we bij Pedroshop ook archiefkasten met sloten. Dat is niet alleen handig voor op kantoor. Ook scholen maken graag gebruik van archiefkasten die op slot en grendel kunnen. Onze kasten zijn beschikbaar in wit, rood of blauw. Neem gerust een kijkje in ons online aanbod en laat u verrassen door de prijs-kwaliteitsverhouding.

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Vraag het ons!