Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Vestiairekasten voor politie

Metalen vestiairekasten

Ons assortiment vestiairekasten voor de politie is gemaakt uit metaal en hebben de typische blauwe kleur. De politiekasten zijn voorzien van een deur met een postgleuf. Ze hebben een kolombreedte van 50 cm. Standaard worden deze kasten voorzien van een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. Wilt u liever een elektronisch slot of valgrendelsluiting voor nog meer veiligheid? Dan is dat perfect mogelijk.

1 product gevonden

Stevige vestiairekasten voor agenten

Agenten moeten kunnen rekenen op degelijke en kwalitatieve meubels. Daarom zijn onze vestiairekasten voor de politie extra stevig gemaakt. Doordat ze vrij diep zijn, heeft u meteen meer opbergruimte. Uw persoonlijke spullen kunt u rangschikken op uw hoedenplank of aan de haken van de kledingstang. Bovendien is er een kluis voorzien, waarin waardevolle zaken zoals uw dienstwapen gelegd kunnen worden. De kluis is voorzien van een dubbelwandige deur en een driepuntssluiting. De deuren openen tot 180 graden.

Politiekasten bestellen

Onze politiekasten zijn niet enkel voorzien van een kluis. Ze hebben ook perforatiegaten in de achterwand, waardoor de inhoud altijd goed verlucht blijft. Dankzij een diepte van 50 cm is er genoeg opbergruimte. Ten slotte heeft u keuze uit verschillende soorten sloten. Zo kan u uw politiekast afsluiten met behulp van een mechanisch cijferslot, een valgrendelsluiting of een elektronisch slot. Voor elk wat wils dus. Bestel hier uw kasten voor de politie.